Sportaccommodatie de Roomley wint innovatieprijs

Sportaccommodatie de Roomley is één van de vijf winnaars van de innovatieprijs sportaccommodaties. Sporthal de Roomley in Udenhout is de afgelopen jaren compleet verbouwd en is in augustus 2020 opgeleverd. Er staat nu een duurzaam gebouw waar iedereen in een gezonde omgeving kan sporten. 

De innovatieprijs is een gezamenlijk initiatief van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSN), Vereniging Sport en Gemeenten, NOC*NSF, Sportinnovator en de Vakbeurs Sportaccommodaties. De initiatiefnemers benadrukken met de prijs het belang van kennisdeling en promotie over vernieuwingen in de sportsector, gericht op de aanleg, het onderhoud en beheer en de exploitatie van sportvoorzieningen.

Wij zijn trots dat wij ons steentje hebben mogen bijdragen aan het duurzaam vernieuwen van sportaccommodatie de Roomley in Udenhout. Namens Maas & Hagoort gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.