Montageopdracht: Stedelijk College Eindhoven

Het Stedelijk College in Eindhoven krijgt een nieuwe locatie en hoopt in 2021 haar deuren te openen. Aan de Henegouwenlaan moet de sprankelende en multifunctionele school het middelpunt van Eindhoven-Noord worden.

In samenwerking met BINX Smartility mogen wij de verlichting leveren. Door ons grote netwerk aan leveranciers zijn wij in staat om binnen dit project maatwerk armaturen te produceren om aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen. Ook mogen wij de montage van de armaturen binnen dit project verzorgen, waarmee ons team in week 12 van start gaat. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.