Van der Panne te Hendrik Ido Ambacht

Het verzorgen van een veilige werkplek voor haar opdrachtgevers, dat is de drive van Steigerbouw van der Panne. Het bedrijf is wereldwijd actief als steigerbouwer in de offshore & industrie en bouw & infra branches. Mede door de kennis en ervaring is van der Panne uitgegroeid tot een zeer grote speler.

Het bedrijfspand is gevestigd in Rotterdam, maar door de groei van de afgelopen jaren laat v/d Panne een tweede pand bouwen in Hendrik-Ido-Ambacht. In samenwerking met DWT mogen wij de verlichting realiseren voor de nieuwbouw. Daarnaast mag ons montageteam aan de slag om de armaturen te monteren.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.