Verduurzaming van verlichting Brede School Culemborg

Door middel van één op één vervanging van de huidige armaturen heeft er een verduurzaming van de verlichtingsinstallatie plaatsgevonden binnen de Brede School in Culemborg West. De uitdaging binnen dit project zat in het feit dat het huidige plafond behouden diende te worden. Om deze reden moesten de nieuwe, energiezuinige armaturen dezelfde afmetingen hebben als de oude, bestaande armaturen. Daarbij was er de wens om het lichtniveau te verhogen naar 500 lux, aangezien er in de oude situatie volgens de norm te weinig licht gecreëerd werd. De aanpassing van het lichtniveau heeft plaatsgevonden volgens de norm NEN-EN 12464-1 met daarbij aanvullende eisen uit ‘Frisse Scholen 2015’.

In samenwerking met onze partner Terberg Totaal Installties hebben wij het gehele project mogen voorzien van duurzame verlichting. De armaturen welke zijn vervangen zijn voornamelijk inlegarmaturen, inbouw- en opbouwdownlighters, koofverlichting en buitenarmaturen.

Bent u nieuwsgierig naar een verduurzaming van uw bestaande project? Door middel van één op één vervanging van de huidige armaturen realiseren wij een energiebesparende en duurzame lichtoplossing. Neem voor meer informatie via deze weg contact met ons op!