Werkgebouw Noord Apeldoorn

Werkgebouw Noord Apeldoorn

Binnenkort opent Werkgebouw Noord in Apeldoorn haar deuren. Het bijzondere en multifunctionele gebouw aan de Sleutelbloemstraat moet een uitvalsbasis worden voor de dienst Beheer en Onderhoud van het noordelijk deel van Apeldoorn. Het pand moet een aanwinst worden voor zowel het personeel dat er komt te werken, als voor heel Apeldoorn.

In samenwerking met Linthorst techniek realiseren wij de verlichting voor het pand. Het gebouw hoopt in het eerste kwartaal van 2019 open te gaan.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.