Winkelcentrum Alexandrium opgeleverd

 

De laatste keer dat er een verbouwing plaatsvond in Alexandrium Shopping Center was in 2000. Na ruim twintig jaar was de uitstraling gedateerd en ontbrak het aan daglicht. Het winkelcentrum was toe aan een upgrade met een frisse en eigentijdse uitstraling. Wat beter aansluit aan de wensen en behoeften van de moderne consument. In februari 2022 zijn de verbouwingswerkzaamheden begonnen. Waarbij het gehele winkelcentrum én de winkels tijdens de verbouwing open zijn gebleven. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en is Alexandrium voorzien van energiezuinige verlichting.

In samenwerking met installateur ULC hebben wij de verlichting voor dit project gerealiseerd. Op enkele decoratieve hang elementen na hebben wij het gehele winkelcentrum verlicht.
Voor dit project hebben wij onder andere gewerkt met speciale flexibele LED strips. Door zijn flexibiliteit is het mogelijk de strip in rondingen en bochten mee te laten lopen. Voor de renovatie van het winkelcentrum zijn de LED strips in verschillende koven in het plafond weg gewerkt.

Maas Hagoort