Openbare verlichting

Duurzame verlichting in de openbare ruimte helpt onze veiligheid te vergroten.

De veiligheid van burgers vergroten, energie besparen en de negatieve impact op het milieu minimaliseren, dat zijn uw en ook onze doelen als het gaat om Openbare verlichting. Gezamenlijk met onze partner LUG helpen wij u hier graag bij. Openbare verlichting is essentieel voor een veilig en comfortabel straatbeeld. Een goed armatuur voor de openbare verlichting kenmerkt zich door een aantal aspecten: duurzaamheid, kwaliteit, ontwerp en levensduur. Deze essentiële factoren zijn voor ons de standaard. Dit maakt onze LED-armaturen uiterst geschikt voor de openbare verlichting.
Vraag advies aan over openbare verlichting

LED lichtoplossingen in de openbare ruimte

LUG beschikt over eenduidige armaturenfamilies. Modulaire armaturen die op veel manieren toepasbaar zijn. Dit maakt beheer, onderhoud en vervangingen eenvoudiger en efficiënter. Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Bekijk ze hier. Naast de bestaande producten denken wij graag mee in lichtoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen, ook met maatwerk ontzorgen wij u graag.

Via onderstaande video kunt u een indruk opdoen van het fabricage proces van onze LED armaturen:

 

Maak kennis met onze exclusieve productlijn

De productlijn van Maas & Hagoort en LUG bestaat uit eenduidige armaturenfamilies. Modulaire armaturen die op veel manieren toepasbaar zijn. Dit maakt beheer, onderhoud en vervangingen eenvoudiger en efficiënter.

Wilt u een indruk opdoen van de belangrijkste producten? Kijk verder via onderstaande link.

Duurzame en efficiënte productie betekent voor u:
Icon
Meer verduurzamen binnen het beoogde budget
Icon
Enorm veel technische innovaties
Icon
Lange levensduur en zeer lage milieu-impact
Icon
Leveringszekerheid door minder afhankelijk te zijn van toeleveranciers

Inspiratie opdoen op het gebied van Openbare Verlichting?

Veiligheid in een duurzame samenleving door innovatie.

In de whitepaper ‘de slimme stad’ wordt er een duidelijk beeld gegeven van de toekomst op het gebied van openbare verlichting. Nieuwsgierig geworden? Download de brochure.

Leverancier, maar bovenal partner

Met elkaar verlichten wij uw werk. Als organisatie zijn wij project- en procesgericht. Dit houdt in dat wij veel meer bieden dan alleen het leveren van armaturen. Wij zijn gewend om nauw samen te werken met installateurs om de uitvoering zowel slimmer als efficiënter te laten verlopen. Vanaf het begin tot aan het einde meedenken in het proces om u de perfecte lichtloplossing te bieden.

Wilt u onder de meest optimale voorwaarden toewerken naar een duurzaam areaal? Neem dan contact met ons op.

Partnerschap

Maas & Hagoort heeft een exclusief partnerschap met LUG Light Factory op het gebied van openbare verlichting. LUG is één van de meest toonaangevende en innovatieve Europese fabrikanten in LED lichttechnologie. De armaturen van LUG kunnen zowel worden ingezet bij aanleg als renovatie van de OVL. Samen met LUG is er binnen de wereld van de verlichting een enorme ervaring van bij elkaar opgeteld meer dan 100 jaar!

Samen ontzorgen wij u en uw partners op het gebied van openbare verlichting binnen de Benelux markt!

Wij bespreken graag uw toekomstige projecten in de openbare verlichting

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon