Amazing Oriental Den Haag

Op het bedrijventerrein in het Haagse Ypenburg is onlangs een nieuwe supermarkt gerealiseerd. De nieuwbouw biedt naast een supermarkt, ook ruimte aan een sfeervol restaurant en een groot distributiecentrum. De supermarkt is de grootste Aziatische supermarkt van Nederland. Een echte totaalbeleving voor de liefhebber van de Aziatische keuken. In het restaurant worden alleen gerechten geserveerd met ingrediënten uit de winkel, en vanuit het distributiecentrum worden alle 19 vestigingen door het hele land voorzien van voldoende voorraad. Zo komen alle disciplines van het bedrijf in één pand samen.

Maas & Hagoort heeft in samenwerking met Spie Amsterdam de basisverlichting voor Amazing Oriental mogen leveren. Onze collega heeft diverse inbouw- en opbouwpanelen, downlighters en noodverlichtingsarmaturen verwerkt in het lichtplan. Inwoners van Den Haag en omstreken kunnen vanaf nu winkelen in een prachtige nieuw pand.

Bent u voor een project op zoek naar verlichting? Neem dan hier contact op met één van de accountmanagers. Ze denken graag met u mee.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!