Blaak 34 Rotterdam

Blaak 34 Rotterdam

Blaak 34 in Rotterdam was het voormalige Nederlandsche Handels Maatschappij gebouw, welke is ontworpen door de architecten C. Elffers en A.A. van den Nieuwenhuyzen in de traditionalistische bouwstijl. Het pand is samen met de naastgelegen bankgebouwen Blaak 28 en Blaak 40 één van de eerste gebouwen die na de oorlog zijn gerealiseerd. Eind jaren tachtig waren er plannen om de gebouwen te slopen en te vervangen door hoogbouw. Echter protesteerde het comité Wederopbouw met succes tegen de voorgenomen sloop.

In 2016 is er van start gegaan met de renovatie van het gebouw. Het gerenoveerde gebouw heeft nog steeds de uitstraling van het oude rijksmonument maar is tegelijkertijd meer flexibel en geeft meer variatie aan het pand. Op die manier moet het gebouw uit 1950 geschikt worden gemaakt voor verschillende soorten gebruik. Maas & Hagoort heeft in samenwerking met Bosman bedrijven de verlichting mogen realiseren. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wilt u ook tevreden zijn over de verlichting in uw bedrijf? Vraag dan hier een lichtplan aan.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!