Blaak 34 Rotterdam

Het monumentale pand aan de Blaak 34 in Rotterdam heeft al heel wat geschiedenis achter de rug. In dit gebouw zat het voormalige Nederlandsche Handels Maatschappij. Vanaf bouwjaar 1945 zijn er een aantal dingen veranderd. Maar het rijk vormgegeven interieur is voor een groot deel bewaard gebleven. Dit is te zien aan de marmertoepassingen en de gedecoreerde bronzen deuren. Ook zijn enkele kunstwerken bewaard gebleven. Het gebouw is nu ingedeeld met flexibele kantoorruimtes.

Maas & Hagoort realiseerde verlichting voor heel het pand. Ook maakten wij een lichtplan. Deze verlichting ziet u terug in de kantoorruimtes, gangen en trappenhuizen. De verlichting voor dit project is op maat gemaakt. De x-line armaturen lopen daardoor in lijn met het plafond. Ook verzorgden wij de montage van de verlichting.

Het project verliep vlekkeloos! In samenwerking met Bosman Bedrijven B.V. realiseerden wij het project. Bedrijven die deze kantoorruimtes huren presteren optimaal door onze verlichting.

Bent u opzoek naar het juiste licht? Neem contact met ons op.

Illustraties: Intermontage

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!