Blaak 34 Rotterdam

Het monumentale pand aan de Blaak 34 in Rotterdam heeft al heel wat geschiedenis achter de rug. Het voormalige Nederlandsche Handels Maatschappij gebouw is ontworpen door de architecten C. Elffers en A.A. van den Nieuwenhuyzen. Vanaf bouwjaar 1945 zijn er een aantal dingen veranderd, maar het rijk vormgegeven interieur is voor een groot deel bewaard gebleven. Waaronder marmertoepassingen, gedecoreerde bronzen deuren en enkele toegepaste kunstwerken. Dezer dagen is het gebouw voornamelijk ingedeeld met flexibele kantoorruimtes.

Maas & Hagoort realiseerde verlichting voor heel het pand. Ook maakten we een lichtplan waarin met name basis- en noodverlichting voor de kantoorruimtes, gangen en trappenhuizen terugkomen.  De x-line armaturen van Luxiona zijn speciaal op maat gemaakt zodat deze in lijn met het plafond lopen.

In samenwerking met Bosman Bedrijven B.V. verliep het project uitstekend. Bedrijven die deze kantoorruimtes huren kunnen optimaal presteren door onze verlichting.

We hebben installateur Bosman Bedrijven extra ontzorgd door onze montageservice.

Illustraties: Intermontage

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!