BUAS Breda

De nieuwe campus van Breda University of Applied Sciences, ook wel BUAS Breda genoemd, is een kwalitatief hoogwaardige en actuele leer- en werkomgeving. BUAS heeft voor haar studenten een omgeving gecreëerd om elkaar te ontmoeten, te inspireren en kennis uit te wisselen. Daarnaast komen alle opleidingen samen op deze plek. Waar nu de opleidingen gehuisvest zijn op vier verschillende locaties in Breda, zullen in de zomer van 2020 alle lessen gegeven worden in het nieuwe gebouw. Ook beschikt de nieuwe campus over een grote multimedia bibliotheek, een business centre, recreatie- en sportfaciliteiten en verschillende restaurants. Hiermee draagt de campus bij aan een hoogwaardige internationale uitstraling.

In samenwerking met Van Aalst Elektro Breda hebben wij de verlichting mogen leveren. Daarnaast verzorgde ons montageteam de technische én decoratieve verlichting op de nieuwe campus. Het resultaat is prachtig.

Ook interesse in een montagetraject? Neem dan contact op met Jaap.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!