Crematorium Alkmaar

Het nieuwe crematorium Alkmaar is een modern uitvaartcentrum. Vrijwel alle wensen rondom een uitvaart zijn te realiseren. Het multifunctionele gebouw biedt de mogelijkheid om een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot koffietafel. Daarnaast is er een Grand Café. Hier kan in alle rust worden nagepraat.

De locatie is geïntegreerd in het landschap. Vanuit dit gebouw kijkt u over het prachtige polderlandschap. Het pand ligt langs de randweg van Alkmaar en is daarmee goed bereikbaar. In samenwerking met ITN Groep leverden wij de technische verlichting. Onze engineer realiseerde onder andere prachtige plafondspots in het lichtplan. Roodbergen en Dolfsma Light-Design is verantwoordelijk voor de decoratieve verlichting. Samen zorgden wij ervoor dat in dit pand een waardig afscheid mogelijk is.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!