DC Braak

DC Braak is een nieuw distributiecentrum in Roosendaal. De nieuwbouw is gevestigd op bedrijventerrein Borchwerf en is daarmee gunstig gesitueerd tussen Rotterdam en Antwerpen, de twee grootste havens van Europa. In het ontwerp van het gebouw speelden duurzaamheid, flexibiliteit en kwaliteit een belangrijke rol.

In samenwerking met Van Dijnsen installatietechniek hebben wij de terreinverlichting gerealiseerd. Eén van de uitdagingen was een uniek gelijkmatige lichtbeleving tegen de hoogste duurzaamheidsstandaarden. Onze engineer verwerkte onder andere paaltoparmaturen, inbouwspots en opbouwarmaturen in het lichtontwerp. De armaturen zijn uitgewerkt volgens de BREEAM eisen. Naast het gedegen lichtplan maakte de engineer ook de bijbehorende lichtberekeningen. Dit om aan te tonen dat de geadviseerde verlichting voldoet aan de wensen en eisen uit het bestek.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!