DC Hoogvliet

DC Hoogvliet heeft in Bleiswijk een nieuw distributiecentrum geopend. Vanuit het 72.000m2 grote pand werkt Hoogvliet met de modernste technieken. Zo worden zowel droge kruidenierswaren als vers, AGF en diepvriesartikelen grotendeels geautomatiseerd verwerkt tot zendingen naar een van de zeventig filialen van Hoogvliet.

Op gebied van duurzaamheid stelde Hoogvliet hoge eisen in de vorm van BREEAM. Wij hebben veel ervaring met BREEAM projecten en konden aan alle eisen voldoen. Onze projectmanager Ben werkte het volledige plan uit voor alle kantoren, de slagerij en de chauffeursentrees en verzorgde alle benodigde bewijslast. Leo onderhield als accountmanager het contact met Van Dijnsen Installatiewerken. Wij hebben veel ervaring in het toepassen van speciale maatwerkoplossingen. Hierdoor waren wij in staat om voor dit project specifieke armaturen voor het klimaatplafond te ontwikkelen. Dit hebben we gedaan in samenwerking met Verwol die de klimaatplafonds fabriceert.

Voor dit project hebben wij de klant ook ontzorgd op het gebied van montage. Onder leiding van projectleider montage Jaap zijn alle armaturen in de eerder genoemde ruimtes gemonteerd. In drie fases hebben wij dit project afgerond. Op het gebied van bouwplaats logistiek bleek dit project een uitdaging te zijn. De routing moest door Jaap van tevoren goed worden doordacht omdat deze per bouwfase anders was. Jaap heeft dit allemaal in goede banen geleid en het project is binnen de gestelde tijd en het gewenste budget opgeleverd.

 

Foto’s: Verpa

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!