Eriks Alkmaar

Na een bouwperiode van een jaar is de Clean Manufacturing Facility (CMF) van industrieel dienstverlener Eriks in Alkmaar geopend. Met de technologische kennis en vaardigheden realiseert dit bedrijf oplossingen om de industrie toekomstbestendiger te maken. De vraag naar schone productie en schoon verpakte producten nam de afgelopen jaren flink toe. Daarom is gekozen voor de bouw van een compleet nieuw pand.

In goede samenwerking met Interflow verlichtten wij het pand. Interflow verzorgde de complete technische installatie van het nieuwe pand. Wij stelden het lichtplan op en leverden de verlichting. Onze engineer vertaalde de wensen van de eindgebruiker in het lichtplan. Hij verwerkte onder andere inbouw-, opbouw- en klokarmaturen in het ontwerp. Daarnaast ontzorgden wij onze klant ook door het maken van bijbehorende lichtberekeningen. Dit om aan te tonen dat de geadviseerde verlichting voldoet aan de wensen en eisen uit het bestek. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat het nieuwe pand goed verlicht de toekomst tegemoet gaat!

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

 

Foto’s: ERIKS Nederland

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!