Financial lease

Autoleasebedrijf Financial Lease is verhuisd naar een groter pand in Maarssen. Het nieuwe kantoor biedt ruimte voor de continue groei van het bedrijf. Zo zijn er diverse werkplekken ingericht. Niet alleen voor het eigen personeel maar ook voor de toekomstige nieuwe collega’s. Daarnaast beschikt het nieuwe pand over meerdere meetingrooms, boardrooms, belcellen en een scrum ruimte. Het team heeft zelf de namen voor deze vergaderruimtes mogen kiezen.

Autoleasebedrijf Financial Lease is een vooruitstrevende en resultaatgerichte organisatie waar het kernwoord ‘groei’ hoog in het vaandel staat. De stijlvolle inrichting van het nieuwe kantoor bestaat uit industriële kenmerken en houdt rekening met luxe en comfort. In samenwerking met Plan@Office realiseerden wij de verlichting voor het nieuwe pand. Het resultaat is iets om trots op te zijn!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!