Knoll B.V. Staphorst

Het zorgeloos werken met machines, dat is de reden waarom klanten naar Knoll B.V. komen. Hier kan je niet alleen terecht voor het kopen van een nieuwe tractor of machine maar ook voor het kopen van een occasion. Daarnaast biedt het bedrijf uitgebreide servicepakketten aan voor het onderhouden van de machines van de klant. Iedere dag wordt er met passie gewerkt aan de uitvoering van de missie. Zo streeft het bedrijf naar het verlenen van de beste service zodat de klant met een tevreden gevoel en een lach op het gezicht het pand verlaat.

Met veel plezier is Knoll B.V. verhuist naar een nieuw pand in Staphorst, de ‘locatie voor de toekomst’. Samen met Kooiker installatie hebben wij de verlichting geleverd voor het nieuwe pand. Vanuit hier kunnen klanten op een veelzijdige en efficiënte manier bediend worden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt. Samen gaan wij voor het beste lichtresultaat!

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!