Koedood Dieselservice

Koedood Dieselservice heeft een nieuw duurzaam en modern kantoor. Het bedrijf is voor de binnenvaart dé distributeur van Mitsubishi scheepmotoren in de Benelux. Het nieuwe pand biedt ruimte voor een showroom, opslag en kantoor. De trots van het familiebedrijf is vertaald in een kwaliteitsgebouw van robuust materiaal met mooie details. Dit maakt de nieuwbouw het visitekaartje van Koedood.

Het nieuwe pand in Hendrik-Ido-Ambacht voldoet ‘excellent’ aan de eisen van BREEAM. Dat is niet voor niets, want het bedrijf hecht veel waarde aan het behalen van dit certificaat. Maas & Hagoort heeft in samenwerking met DWT duurzame verlichting geleverd voor het kantoor. Zo hebben wij ook een steentje bijgedragen aan de duurzaamheid van dit prachtige nieuwe pand.

Bent u op zoek naar passende verlichting? Of zou u graag een lichtadvies ontvangen van uw project? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!