Lumion Amsterdam

Onlangs opende de Lumion school in Amsterdam haar deuren voor leerlingen van het vwo, havo en mavo. Om het groeiend aantal leerlingen te huisvesten is ervoor gekozen om de voormalige MTS te renoveren en te combineren met nieuwbouw. Een bijzonder project, omdat de bestaande gebouwen jonge stedelijke monumenten zijn.

De school wilt haar leerlingen optimale kansen bieden om zich voor te bereiden op de moderne, snel veranderende maatschappij. Goed onderwijs is veel meer dan een diploma met goede cijfers zo zegt de school. Het gaat ook om vaardigheden leren die waardevol zijn voor ieder mens. De school geeft haar leerlingen daardoor vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo kunnen zij zich ontwikkelen op de eigen juiste manier. Alle deuren staan daarom open. Voor leerlingen en leraren. Geen afgesloten kantoren of docentenkamers. Lumion is een huiselijke plek waar iedereen zich thuis en gerespecteerd voelt.

Omdat het Lumion maar blijft groeien was de wens daar om uit te breiden. Maas & Hagoort is verantwoordelijk voor de technische verlichting van heel het nieuwe pand. Armaturen als LED inbouwspots en LED inlegarmaturen zijn verwerkt in het lichtontwerp. Naast het leveren van verlichting, ontzorgden wij Verweij Electrotechniek volledig met onze montageservice!

 

Foto’s: BBC Bouwmanagement en Atelier PRO | Fotograaf: René Souverijn

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!