MFSA de Beuk

Samen met Terberg Totaal Installaties uit Utrecht hebben wij een mooi project gerealiseerd: het sportgebouw MSFA de Beuk in Purmerend. Terberg Totaal Installaties maakte het totale installatieontwerp, verzorgde de installatie en het onderhoud.

Het gloednieuwe multifunctionele sportaccommodatie biedt een omvangrijk sportprogramma. Naast meerdere sporthallen en een sportcafé, is er ook een inpandige parkeergarage. Tijdens de opening van dit gebouw maakte Evert Ruis een aantal mooie foto’s waarop de toegepaste verlichting is te zien.

Voor het compacte, monolietvormige gebouw is een goed doordacht verlichtingsplan gemaakt. Er is binnen- en buitenverlichting in het pand gerealiseerd. De accommodatie is onder andere door de royale trappartij, in combinatie met de vele glaspartijen, erg bijzonder geworden. Natuurlijk sluit het lichtplan volledig aan op de sfeer en inrichting van het gebouw. Een bezoek aan MSFA De Beuk is voor iedereen een prettige ervaring !

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!