Mövenpick Hotel Den Haag

Onlangs verwelkomde het Mövenpick Hotel in Den Haag haar eerste gasten. Dit hotel beschikt over 72 kamers en afficheert zich als boetiekhotel. Het is gevestigd in het voormalige kantoor van de Staatsloterij, pal naast de Raad van State en op steenworp afstand van paleis Noordeinde. Hierdoor is het hotel een ideale uitvalbasis voor zakenreizen of om ontspannen de stad te verkennen.

Door het maken van een lichtplan en een lichtberekening ontzorgden wij Terberg Totaal Installaties in dit project. Samen realiseerden wij de verlichting voor de kamers, algemene ruimtes, parkeergarage en de trappenhuizen. Onze engineer verwerkte onder andere inbouwspots, opbouwarmaturen en waterdichte bakken in het lichtplan. Dankzij goed overleg met de klant is dit prachtige project recent opgeleverd. Een mooi voorbeeld van hoe een goede samenwerking leidt tot een uitstekend resultaat!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!