Adri & Zoon Yerseke

 

Adri en Zoon is een Zeeuws familiebedrijf dat zich in de afgelopen 35 jaar heeft ontwikkeld tot totaalleverancier met een breed pallet aan vis, schaal- en schelpdieren. Het bedrijf heeft in de loop van 2020 een duurzaam en energiezuinig BREEAM gebouw gerealiseerd. Maas & Hagoort heeft in samenwerking met van de Velde Installaties uit Yerseke de verlichting van de kantoren, kantine en vide mogen leveren.

Foto’s: Ontwerp Interieur & Fotografie (www.interieurbedenkers.nl)

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.