Adyen Amsterdam

 

Het snelgroeiende bedrijf Adyen is sinds korte tijd gehuisvest in het voormalige warenhuis van Hudson’s Bay in Amsterdam. Een volledige transformatie van het hele complex, dat twee panden telt, naar kantoorgebouw was hierdoor nodig. Het betreft de panden Rokin 21 en 49 en de achterliggende ‘Vleeshal’. Dit laatste pand wordt naar verwachting dit jaar opgeleverd. Het resultaat is nu al prachtig: een eigentijds, modern en duurzaam kantoorgebouw.

Het hele warenhuiscomplex van 17.000 vierkante meter met op de bovenste etage een bijzonder glazen dak was een uitdagend project die wij in samenwerking met EQUANS (West) Zaandam zijn aangegaan. Veel details werden pas tijdens het project bekend, waardoor er tijdens het proces meerdere malen aanpassingen in het lichtplan doorgevoerd moesten worden. Mede door onze flexibele engineeringscapaciteit is hier tijdig en zorgvuldig op gereageerd. Door alle vereiste documenten voor de verlichting ter onderbouwing aan te leveren is er tevens een bijdrage geleverd in het behalen van het BREEAM certificaat.

Naast alle functionele verlichting in de kantoren is ook de decoratieve verlichting in de spreekruimtes, het restaurant en de coffeebar in het lichtplan verwerkt. Dit allemaal passend bij de sfeer van het eigentijdse pand en in samenwerking met architect TANK uit Amsterdam en lichtontwerper Beersnielsen uit Rotterdam.

Foto’s: Van Wijnen Groep

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.