Albert Heijn Passage Vlissingen

Albert Heijn Passage Vlissingen

Klanten van de Albert Heijn XL vestiging aan de Gildeweg in Vlissingen kunnen vanaf nu winkelen in een geheel gerenoveerde winkelpassage. Het dak was namelijk versleten en niet goed geïsoleerd. Alles aan de vestiging is aangepakt, ook het plafond en de gevel.

In opdracht van Croon Wolter & Dros heeft Maas & Hagoort LED pendelarmaturen voor dit project geleverd. De vestiging is nu energieneutraal door de verlichting, zonnecollectoren en goede isolatie. Onze commercieel medewerker binnendienst Chris realiseerde het lichtplan. De strakke armaturen passen bij het moderne winkelconcept. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt. Samen gaan wij voor het beste lichtresultaat!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.