Alliander

 

Het nieuwe regiokantoor van netwerkbedrijf Alliander in Amsterdam is in gebruik genomen. Drie bedrijven van Alliander zijn hier gevestigd. Dit zijn netbeheerder Liander, technisch specialist Qirion, en aanbieder van integrale energieoplossingen Kenter. In het gebouw komen werkplaatsen, magazijnen, testruimtes, bedrijfsschool en kantoorruimte samen. Dit alles in robuuste en circulair gebouwde ruimtes. Alliander heeft bewust gekozen voor duurzaamheid en transparantie. Zo laat Alliander zien hoe zij werkt aan de energietransitie. Een actueel thema waar wij ons thuis in voelen!

In samenwerking met architect De Zwarte Hond architecten, DGMR adviseurs, en installateur Croonwolter&Dros hebben wij de verlichting voor het kantoorgebouw, een deel van het werkgebouw en alle terreinverlichting verzorgd. Vanwege de bereikbaarheid van de installatie in de kabelgoten tussen het houten plafond, was het bevestigen van de kantoorverlichting een uitdagende taak. Hiervoor hebben wij maatwerk armaturen ontwikkeld en geproduceerd. Deze zijn aan de zijkant van de kabelgoot met beugels bevestigd. Dit maakt het mogelijk de kantoorarmaturen eenvoudig los te koppelen zodat de onderhoudswerkzaamheden aan de installaties mogelijk is. Tijdens de werkzaamheden hangt het armatuur aan stalen kabeltjes aan de goot, een zogenoemde valbeveiliging. Na het afronden van de werkzaamheden kan het armatuur eenvoudig terug gemonteerd worden.

Foto’s: Alliander, Jacques Tillmanns Foto Focus. 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.