Allseas Delft

 

Na een renovatie van twee jaar is het kantoor van Allseas in Delft afgelopen september opgeleverd. Het kantoor bestaat uit drie losse gebouwen van circa 15.000m2 en ligt aan de A13. De jaren negentig gebouwen hebben een duurzame en kwalitatieve upgrade gekregen, waardoor een comfortabel en toekomstbestendig kantoor is gerealiseerd. De drie gebouwen zijn met elkaar verbonden door nieuwe trappenhuizen.

In samenwerking met installateur Lomans Capelle hebben wij de pantry’s en de trappenhuizen mogen verlichten. Voor de verlichting in de trappenhuizen hebben wij opbouwarmaturen geleverd die in een koof gemonteerd zijn, waardoor het lijkt op inbouwarmaturen. Alle verlichting is opgebouwd uit lichtlijnen en iedere lichtlijn heeft een unieke lengte. Deze armaturen zijn aan elkaar gekoppeld tot een complete lichtlijn. Een unieke lichtoplossing waar onze engineers een mooie uitdaging in zagen.

Foto’s: G&P Afbouw

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.