Amazing Oriental Den Haag

Amazing Oriental Den Haag

Op het bedrijventerrein in het Haagse Ypenburg is onlangs een nieuwe supermarkt gerealiseerd. De nieuwbouw biedt naast een supermarkt, ook ruimte aan een sfeervol restaurant en een groot distributiecentrum. De supermarkt is de grootste Aziatische supermarkt van Nederland. Een echte totaalbeleving voor de liefhebber van de Aziatische keuken. In het restaurant worden alleen gerechten geserveerd met ingrediënten uit de winkel, en vanuit het distributiecentrum worden alle 19 vestigingen door het hele land voorzien van voldoende voorraad. Zo komen alle disciplines van het bedrijf in één pand samen.

Maas & Hagoort heeft in samenwerking met Spie Amsterdam de basisverlichting voor Amazing Oriental mogen leveren. Onze collega heeft diverse inbouw- en opbouwpanelen, downlighters en noodverlichtingsarmaturen verwerkt in het lichtplan. Inwoners van Den Haag en omstreken kunnen vanaf nu winkelen in een prachtige nieuw pand.

Bent u voor een project op zoek naar verlichting? Neem dan hier contact op met één van de accountmanagers. Ze denken graag met u mee.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.