Antonian Amsterdam

 

Het voormalig Vroom & Dreesmann hoofdkantoor is hoogwaardig gerenoveerd en verduurzaamd tot een modern en bruisend kantoorpand met co-working spaces, vergaderruimtes en auditorium. Het gebouw draagt de naam Antonian Amsterdam, wat is vernoemd naar Anton Dreesmann (medeoprichter van V&D). Vanaf een prominente zichtlocatie aan de A10 in het gebied Overamstel komt creativiteit tot leven en kunnen bedrijven zich ontplooien.

Voor dit unieke kantoorproject heeft Groen & Aldenkamp Installatietechnieken ons benaderd voor het verzorgen van de verlichting. Hiervoor hebben wij rekening dienen te houden met de BREAAM-NL In-Use eisen, wat een duurzame certificering is voor bestaande gebouwen. Voor de verhuurbaarheid van de verdiepingen hadden wij de uitdaging om de kantoren per stramien in te kunnen delen. Zo kan een huurder bijvoorbeeld een deel van een verdieping huren. Om dit te realiseren hebben wij maatwerk lichtlijnen geleverd waarmee per stramien is voldaan aan de licht technische eisen. We kijken met trots terug op een uniek en groots transformatieproject waar onze afdeling projectmanagement een prominente rol in heeft gespeeld.

Foto: MOKA architecten, Fotograaf Adam Noort, JPS interieur architecten

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.