Azura Hoofddorp

Azura Hoofddorp

Het Azura-gebouw aan de Saturnusstraat in Hoofddorp is onlangs gerenoveerd. Het pand, gelegen naast het centraal station, is getransformeerd tot een uiterst duurzaam gebouw.  Het businesscentrum hoopt door de renovatie extra huurders aan te trekken die op zoek zijn naar slimme werkplekken, vergaderruimtes of conferentiezalen. Een aantal nieuwe huurders zijn al in het pand getrokken. Zij genieten van een fijne en duurzame werkplek!

Maas & Hagoort leverde in samenwerking met Steegman Elektrotechniek de verlichting voor het hele gebouw. Er zijn onder andere inbouwspots, decoratieve hanglampen en railverlichting terug te vinden in het pand.  Het resultaat is prachtig!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: r2online Photography

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.