Bakkerij Heerschap Nederweert

Bakkerij Heerschap

Een familiebedrijf waar de liefde voor het vak te proeven is, dat is Bakkerij Heerschap. In het nieuwe pand in Nederweert staan ze voor u klaar om de lekkerste verse producten te bakken. De verhuizing betekent een enorme stap in ruimte en kwaliteit. Ambachtelijke kwaliteit, wel te verstaan.

In samenwerking met Mansveld techniek hebben wij de technische verlichting gerealiseerd. Onze engineer vertaalde de wensen van de eindgebruiker in het lichtplan. Hij verwerkte onder andere downlighters, spots, ledpanelen, waterdichte armaturen en stralers in het ontwerp. Daarnaast ontzorgden wij onze klant ook door het maken van bijbehorende lichtberekeningen. Dit om aan te tonen dat de geadviseerde verlichting voldoet aan de wensen en eisen uit het bestek. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat de nieuwe bakkerij goed verlicht de toekomst tegemoet gaat!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Afbouwpartner Gepla

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.