Basisschool ’t Schrijverke

 

Sinds de start van het huidige schooljaar krijgen de kinderen van basisschool ‘t Schrijverke in Herpen les in een gloednieuw schoolgebouw. Op de plek van het oude gebouw staat een vernieuwd gebouw waar de kinderen van Herpen basisonderwijs ontvangen. Daarnaast biedt het ook onderdak aan voor- en naschoolse opvang van het dorp. Ook wordt de nieuwe gymzaal ook gebruikt door verenigingen.

Installateur Hendriks Techniek B.V. is vanaf het begin binnen dit project betrokken geweest en heeft Maas & Hagoort al in een vroeg stadium van het proces benaderd met de vraag passende verlichting te leveren. Hierbij hadden wij de uitdagende taak om een lichtplan aan te leveren die binnen het beschikbare budget moest passen. Ondanks de huidige prijswijzigingen is het Maas & Hagoort gelukt een compleet lichtplan aan te leveren met een gewenste eindresultaat.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.