Blaak 34 Rotterdam

Blaak 34 Rotterdam

Het monumentale pand aan de Blaak 34 in Rotterdam heeft al heel wat geschiedenis achter de rug. In dit gebouw zat het voormalige Nederlandsche Handels Maatschappij. Vanaf bouwjaar 1945 zijn er een aantal dingen veranderd. Maar het rijk vormgegeven interieur is voor een groot deel bewaard gebleven. Dit is te zien aan de marmertoepassingen en de gedecoreerde bronzen deuren. Ook zijn enkele kunstwerken bewaard gebleven. Het gebouw is nu ingedeeld met flexibele kantoorruimtes. Het pand bevind zicht op loopafstand van het WTC rotterdam.

Maas & Hagoort realiseerde verlichting voor heel het pand. Ook maakten wij een lichtplan. Deze verlichting ziet u terug in de kantoorruimtes, gangen en trappenhuizen. De verlichting voor dit project is op maat gemaakt. De x-line armaturen lopen daardoor in lijn met het plafond. Ook verzorgden wij de montage van de verlichting.

Het project verliep vlekkeloos! In samenwerking met Bosman Bedrijven B.V. realiseerden wij het project. Bedrijven die deze kantoorruimtes huren presteren optimaal door onze verlichting.

Bent u opzoek naar het juiste licht? Neem contact met ons op.

Illustraties: Intermontage

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.