BOM Engineering

BOM Engineering

Bom Engineering is een daadkrachtig en flexibel ingenieursbureau met een overvloed aan kennis en creativiteit. De kernactiviteiten van het bedrijf bestaan uit het aannemen en uitvoeren van opdrachten voor o.a. productiebedrijven, machinefabrieken en overheidsinstellingen. Attractiepark de Efteling is één van de klanten waar BOM al jarenlang mee samenwerkt.

In 2015 is het vorige nieuwbouwpand geopend en het bedrijf blijft fors groeien. Daardoor is er opnieuw gekozen voor nieuwbouw. In een relatief korte periode van zeven maanden is het project gerealiseerd. In samenwerking met Hoppenbrouwers techniek realiseerden wij de verlichting. Het is een prachtig nieuwbouw project geworden!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.