BoMont Tilburg

 

Een nieuwe vestiging voor de Zeeuwse modeketen BoMont. In de plint van het onlangs gerenoveerde stadskantoor in Tilburgs is na een maandenlange verbouwing een nieuwe winkel geopend. De moderne kledingwinkel is dan ook een mooie aanwinst voor het centrum van Tilburg.

Maas & Hagoort heeft tijdens de vernieuwbouw bijgedragen aan de volledig nieuwe installaties door de lichtoplossing te creëren. Bij de ontwikkeling van het lichtplan is ook alle verlichting geleverd, zoals de lichtrails en diverse spots. Een mooie resultaat voor BoMont waarmee inmiddels de twaalfde fysieke winkel mee is geopend!

Foto’s: BoMont

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.