Boot & Dart Boomkwekerijen

 

Boot & Dart Boomkwekerijen is gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment aan bomen en planten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Boskoop. Afgelopen zomer hebben zij hun nieuwe logistiek centrum in Zundert in gebruik genomen. Het logistieke centrum is 8000m2 groot en heeft een bescheiden uitstraling door de laagbouw die voor de distributieloods is geplaatst. De kantoren huizen zich in deze laagbouw en heeft de uitstraling van een kassencomplex waardoor het niet direct lijkt op de gemiddelde distributiecentrum.

Voor dit nieuwbouwproject heeft installateur BINK ons benaderd voor het verlichten van de kantoren en buitenterrein. De bouwconstructie met scheve daken bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Bij het ontwerpen van het lichtplan hebben wij rekening gehouden met de juiste indeling en richting van de armaturen om zo de meest optimale lichtoplossing te realiseren.

Foto’s: Schoenmakers Advies

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.