Boterkapel Domburg

Boterkapel Domburg

Het nieuwe restaurant de Boterkapel siert de hoofdstraat in Domburg. Het zusje van restaurant de visbar, wat een paar deuren verderop zit, serveert voornamelijk kleine porties zodat er meer smaken geproefd kunnen worden. Zo heeft de klant de mogelijkheid om verschillende gerechtjes te kiezen. Nog een leuk dingetje aan het restaurant is dat de keuken letterlijk in het midden van de zaak staat. Zo kan dus uitgebreid in de huiselijke keuken worden gekeken.

Maas & Hagoort realiseerde de verlichting voor dit restaurant. De veelal zwarte wand-, hang- en plafondarmaturen passen perfect bij de witte uitstraling van het restaurant.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt. We helpen u graag bij het maken van een lichtplan.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.