Bouwacademie Groene Hart

 

De nieuwe Bouwacademie Groene Hart in Waddinxveen is een opvallend gebouw uitgevoerd in staal, metselwerk en hout. Het ontwerp is gerealiseerd door Topos Architectuur & Bouwkunde. Het nieuwe opleidingscomplex is een plek waar jongeren worden opgeleid in het bouwvak. Op diverse gebieden zoals bouw, infra en installatie, worden opleidingen op verschillende niveaus aangeboden.

In samenwerking met Groen & Aldenkamp Installatietechniek BV hebben wij voor dit eigentijdse, in het oog springende gebouw de verlichting mogen realiseren. Zo zijn er in dit gebouw onder andere downlighters, inbouwpanelen en pendelarmaturen toegepast. Alles is aanwezig om bij te dragen aan een prettige leeromgeving.

Foto’s: Ronald de Rooij, Topos Architectuur & Bouwkunde

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.