Brabantia

 

Sinds afgelopen zomer is het nieuwe hoofdkantoor van Brabantia in Valkenswaard in gebruik genomen. Het pand is volledig ontworpen volgens de BREAAM ontwerpprincipes. Een echt duurzaam gebouw. Zo zijn bijvoorbeeld veel toegepaste materialen Cradle to Cradle gecertificeerd. Met dit nieuwe, duurzame pand draagt Brabantia niet alleen bij aan een beter milieu maar heeft zij ook een inspirerende werkomgeving gecreëerd voor haar werknemers.

Voor dit project heeft Maas & Hagoort in samenwerking met Mansveld Elektrotechniek B.V. alle verlichting mogen leveren. Hierbij moest rekening gehouden worden met de BREAAM certificering. Dit houdt in dat er specifieke lichtwaarden gelden, bijzondere eisen zijn voor de gelijkmatigheid van het licht, UGR-waarden (verblindingshinder) en de Ra-waarden (kleurweergave). Een uitdaging tijdens dit project was het plafond: nergens in het hele pand is er een systeemplafond toegepast wat maakt dat alles zichtbaar is. Dit is opgelost door het toepassen van specifieke gependelde armaturen.

Foto’s: Brabantia

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.