Brede School Hippolytushoef

 

Een nieuwe brede school is gerealiseerd in het dorp Hippolytushoef. Een modern gebouw met een natuurlijke uitstraling, waar kinderen waar kinderen zich in alle vrijheid kunnen ontwikkelen. De nieuwe school is gebouwd op de huidige locatie van De Kei. Het bestaande gebouw was niet geschikt om modern onderwijs in te geven en is voor een groot deel gesloopt. Het gebouw biedt plek aan basisscholen De Kei, de Henricusschool en Kinderopvang Hollands Kroon.

In opdracht van Stichting Surplus heeft installateur Klaver Giant Groep meegewerkt aan de realisatie van de onderwijsinstelling. Wij werden bij het project betrokken om nagenoeg de gehele verlichting te leveren. Binnen het project was het een uitdaging om met een bepaalde plafondindeling alle lichteisen (NEN12464-1 norm) kloppend te krijgen. Met de juiste verlichting van verschillende fabrikanten is er voor gezorgd dat er een toekomstbestendige lichtoplossing is gecreëerd die volledig voldoet aan de hedendaagse eisen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.