Brede School Sonate

Brede School Sonate

In de nieuwe Brede School Sonate in Etten-Leur zijn drie basisscholen, een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang gehuisvest. Rondom de school liggen diverse pleinen. Zo hebben de toekomstige gebruikers voldoende ruimte om buiten te leren en te spelen. De basisscholen worden met elkaar verbonden door een gezamenlijke aula met theater. Alles onder één dak betekent korte, doorlopende leerlijnen. Dit moet de kinderen klaarstomen voor hun vervolgstap naar de middelbare school.

In samenwerking met Linthorst Techniek hebben wij alle basisverlichting geleverd voor dit project. Mede dankzij onze samenwerking is dit project een succes geworden. De kinderen zijn erg enthousiast over hun nieuwe school!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Dura vermeer | Fotograaf: Laurens Kuijpers

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.