Breman Installatiegroep Zwolle

Breman Installatiegroep Zwolle

Breman Installatiegroep is één van de grootste partijen in de installatiemarkt. Met de uitgebreide kennis en vraaggerichte oplossingen kan het bedrijf de klant perfect ondersteunen op alle mogelijke vlakken. Van ontwerp, engineering en bouw tot en met nazorg, beheer en onderhoud. Tot voor kort deed Breman dat vanuit twee verschillende locaties in Zwolle. Het was daarom de wens om van twee locaties naar één locatie te gaan. Alles onder één dak maakt het werken nog gemakkelijker en efficiënter.

Onlangs werd de verhuizing van Breman een feit. Samen met Breman Utiliteit en Zwaag interieur hebben wij alle verlichting voor het nieuwe kantoorpand geleverd. Armaturen als inbouwspots, wandarmaturen en railarmaturen zijn verwerkt in het lichtplan. De grote ronde pendelarmaturen in de kantoorruimtes maken het project helemaal af!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Vincent Kleingeerts

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.