BUAS Breda

BUAS Breda

De nieuwe campus van Breda University of Applied Sciences, ook wel BUAS Breda genoemd, is een kwalitatief hoogwaardige en actuele leer- en werkomgeving. BUAS heeft voor haar studenten een omgeving gecreëerd om elkaar te ontmoeten, te inspireren en kennis uit te wisselen. Daarnaast komen alle opleidingen samen op deze plek. Waar nu de opleidingen gehuisvest zijn op vier verschillende locaties in Breda, zullen in de zomer van 2020 alle lessen gegeven worden in het nieuwe gebouw. Ook beschikt de nieuwe campus over een grote multimedia bibliotheek, een business centre, recreatie- en sportfaciliteiten en verschillende restaurants. Hiermee draagt de campus bij aan een hoogwaardige internationale uitstraling.

In samenwerking met Van Aalst Elektro Breda hebben wij de verlichting mogen leveren. Daarnaast verzorgde ons montageteam de technische én decoratieve verlichting op de nieuwe campus. Het resultaat is prachtig.

Ook interesse in een montagetraject? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.