Calvijn College Middelburg

Calvijn College Middelburg

Het vernieuwde Calvijn College in Middelburg zet in op kansrijk onderwijs. De focus ligt op talentontwikkeling. Dat geldt niet alleen voor de leerlingen maar ook voor de leerkrachten. Het Calvijn College biedt daarom verschillende uitdagingen aan zoals bijvoorbeeld plusprojecten en keuzewerktijd met praktische vakken. In deze school is er veel aandacht voor het individu. Door de open en warme omgeving is dit een goede omgeving om te groeien en te leren.

In opdracht van Synto Installatiebedrijf leverden wij de pendelarmaturen voor de aula. Wij ontzorgden onze klant door het risico op beschadiging te minimaliseren. Daarvoor bedachten wij een slimme oplossing. Door de kap licht aan te passen, kon deze op het laatste moment geïnstalleerd worden.

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

 

Foto’s: Bureaubos

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.