Carwash Capelle aan den IJssel

Carwash Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel is onlangs de grootste carwash van Nederland geopend. Bezoekers kunnen hun auto wassen in het 4.000 vierkante meter tellende pand. De carwash beschikt over een dubbele elektrische wasstraat met een lengte van circa 60 meter per baan.

Door het maken van een lichtplan en een lichtberekening ontzorgden wij Verstegen Elektro in dit project. Onze engineer vertaalde de wensen van de eindgebruiker in het lichtplan. Hij verwerkte onder andere opbouwarmaturen, inlegarmaturen, downlighters en ledstrips in het ontwerp. De verlichting draagt bij aan een logische routing en zorgt voor een hoge kwalitatieve uitstraling. Hierdoor is het een hele beleving om in deze carwash uw auto te wassen.

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.