CCL Label Oss

 

CCL label is een wereldspeler op het gebied van flexibele en zelfklevende verpakkingsmaterialen en levert innovatieve oplossingen aan diverse markten wereldwijd. CCL Label Oss ontwikkelt en produceert secundaire verpakkingsmaterialen zoals labels, bookletlabels en bijsluiters voor de farma en (agro)chemische industrie. Het oude pand van CCL Label, afdeling Healthcare, was niet groot genoeg voor de aanzienlijke groei van de productie de afgelopen jaren. Met als resultaat een nieuw en modern pand met hoogwaardige drukkerij met productieruimten, warehouse en kantoorgedeelte met bedrijfskantine.

In samenwerking met adviseur Huisman & van Muijen, Cock Struycken architektenburo en installateur Van Aalst Elektro hebben wij dit project mogen verlichten. Met uitzondering van de lichtlijnen in de productiehal hebben wij het gehele project verlicht met functionele verlichting, sfeerverlichting, noodverlichting en terreinverlichting. Alle verlichting voldoen aan het bestek van de adviseur en zijn conform NEN. Hierbij hebben wij er voor gezorgd dat de armaturen integreren in het interieurontwerp om de sfeer compleet te maken.

Foto’s: CCL Label Oss

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.