Cerfix

 

In 2008 startte Cerfix als eenmans-ingenieursbureau en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met twintig medewerkers. Cerfix is een ingenieursbureau gevestigd in Heinkenszand en gespecialiseerd in het maken van constructieve berekeningen en tekeningen voor de realisatie van woning-, utiliteits- & industriebouw en civiele projecten. Sinds kort heeft Cerfix een nieuw kantoorpand wat voldoende ruimte biedt voor het huidige team en verdere groei.

Het nieuwe pand van 1.300 m2 is van buiten goed te herkennen aan de kolommengevel. Er is binnen het ontwerp gekozen om bewust te investeren in een toekomstbestendig pand. Zo voldoet het pand aan frisse kantoren klasse B, ligt het dak vol zonnepanelen en is het pand nagenoeg energieneutraal. Zo draagt Cerfix bij aan een beter milieu en een optimaal binnenklimaat voor haar medewerkers.

Van de Velde Installatiegroep heeft ons benaderd voor het creëren van een totale lichtoplossing. Wij zijn vanaf het begin nauw betrokken geweest bij het proces, waarbij wij samen met de installateur en opdrachtgever aan tafel zaten. Zo hebben wij alle wensen kunnen meenemen bij het maken van het lichtplan. Voor dit nieuwbouwproject hebben wij alle functionele en decoratieve verlichting verzorgd. Hierbij hebben wij de verlichting afgestemd op het interieurontwerp van Green Dot Design.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.