CGK Middelharnis

CGK Middelharnis

In Middelharnis is de onlangs gerenoveerde christelijke gereformeerde kerk te vinden. In deze kerk zijn de gemeenteleden erg actief. Naast de zondagse diensten worden veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Het kerkgebouw is onlangs vernieuwd. De hal is naar buiten toe uitgebreid, waardoor het aanzicht van de kerk is veranderd. Deze uitbreiding was nodig om meer garderoberuimte en gelegenheid voor ontmoeting te creëren. Wij mochten voor dit project de gehele verlichting verzorgen. Onze engineer verwerkte onder andere inbouwspots, downlighters en opbouwarmaturen in het lichtplan. Daarnaast pronken de kroonluchters in het centrale gedeelte van de kerk. Mede dankzij onze geadviseerde verlichting heeft de kerk een lichte en frisse uitstraling gekregen.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.