Crematorium Alkmaar

Crematorium Alkmaar

Het nieuwe crematorium Alkmaar is een modern uitvaartcentrum. Vrijwel alle wensen rondom een uitvaart zijn te realiseren. Het multifunctionele gebouw biedt de mogelijkheid om een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot koffietafel. Daarnaast is er een Grand Café. Hier kan in alle rust worden nagepraat.

De locatie is geïntegreerd in het landschap. Vanuit dit gebouw kijkt u over het prachtige polderlandschap. Het pand ligt langs de randweg van Alkmaar en is daarmee goed bereikbaar. In samenwerking met ITN Groep leverden wij de technische verlichting. Onze engineer realiseerde onder andere prachtige plafondspots in het lichtplan. Roodbergen en Dolfsma Light-Design is verantwoordelijk voor de decoratieve verlichting. Samen zorgden wij ervoor dat in dit pand een waardig afscheid mogelijk is.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.