Cultureel Centrum De Nieuwe Kolk

Voor het cultureel centrum de nieuwe kolk in Assen heeft Maas & Hagoort, in samenwerking met BAM techniek, de verlichting mogen realiseren. De Nieuwe Kolk biedt de bevolking een keur aan activiteiten op cultureel gebied. Het project betrof de nieuwbouw van een multifunctioneel gebouw met een bruto vloeroppervlakte van circa 48.000 m². De Nieuwe Kolk biedt niet alleen ruimte aan kunst en cultuur, maar ook aan wonen en werken. De spil in dit multifunctionele gebouw is de openheid en logische verbinding tussen alle diensten met het Cultuurportaal. Het centrale punt in het gebouw biedt toegang tot Theater & Bioscoop De Nieuwe Kolk, de Openbare Bibliotheek Assen (genomineerd voor de titel mooiste bieb van 2012), Drents Museum en de ondergrondse parkeergarage en fietsenkelder. Daarnaast zijn er nog kantoorruimten en appartementen gerealiseerd in het complex. Het gebouw werd ontworpen door De Zwarte Hond architecten.

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.