DB Keukens

 

De DB KeukenGroep staat bekend om het leveren van complete keukens en sanitair. Met meer dan 30 jaar ervaring is de DB Keukengroep een landelijk specialist met acht vestigingen in Nederland. Vanwege forse groei van DB Keukens in Sint Annaland was er de behoefte voor een hoofdkantoor met meer ruimte. Naast de fraaie showroom staat nu een sfeervol en nieuw kantoorgebouw.

Voor het verlichten van het nieuwe hoofdkantoor van DB Keukens heeft installateur DWT Groep B.V. ons benaderd. In samenwerking met Greendot Design Janine Pieters hebben wij het lichtplan voor dit nieuwbouw project ontworpen. Daarnaast hebben wij alle functionele en decoratieve verlichting geleverd. Hierbij hebben wij er voor gezorgd dat de functionaliteit van de verlichting past bij de sfeer van het interieur. Met als resultaat een comfortabele en prettige werkomgeving voor het team van DB Keukens.

Foto’s: Suzan fotografie

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.