DC Braak

DC Braak

DC Braak is een nieuw distributiecentrum in Roosendaal. De nieuwbouw is gevestigd op bedrijventerrein Borchwerf en is daarmee gunstig gesitueerd tussen Rotterdam en Antwerpen, de twee grootste havens van Europa. In het ontwerp van het gebouw speelden duurzaamheid, flexibiliteit en kwaliteit een belangrijke rol.

In samenwerking met Van Dijnsen installatietechniek hebben wij de terreinverlichting gerealiseerd. Eén van de uitdagingen was een uniek gelijkmatige lichtbeleving tegen de hoogste duurzaamheidsstandaarden. Onze engineer verwerkte onder andere paaltoparmaturen, inbouwspots en opbouwarmaturen in het lichtontwerp. De armaturen zijn uitgewerkt volgens de BREEAM eisen. Naast het gedegen lichtplan maakte de engineer ook de bijbehorende lichtberekeningen. Dit om aan te tonen dat de geadviseerde verlichting voldoet aan de wensen en eisen uit het bestek.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.